KR TotaalTechniek; elektrotechniek; Camerabewaking; alarminstallatie; elektrisch rijden; beveiligingssysteem in combinatie met Veenendaal
Gaat u met de tijd mee?

Duurzame energie is de toekomst

  • Duurzaam omgaan met innovatieve materialen levert toekomstgerichte oplossingen
  • Gunstig rendement met ledverlichting
  • Overstappen op zonne-energie? Het juiste advies bij de aanschaf en installatie van zonnepanelen
KR TotaalTechniek; elektrotechniek; Camerabewaking; alarminstallatie; elektrisch rijden; beveiligingssysteem in combinatie met Veenendaal

Hoe duurzaam bent u?

Men wordt zich steeds meer bewust van het belang van duurzaamheid. Hoe duurzaam is uw bedrijf eigenlijk? Maakt u bijvoorbeeld al gebruik van ledverlichting of aanwezigheidsdetectie? Staan er oplaadpalen voor elektrische auto’s en fietsen voor de deur? Heeft u zonnepanelen overwogen? En heeft uw verzekeringsmaatschappij u al gevraagd of u een NEN3140-inspectierapport kunt overhandigen?

KR TotaalTechniek loopt voorop in de markt, dankzij de samenwerking met verschillende in duurzaamheid gespecialiseerde partners. Wij verzorgen bijvoorbeeld het advies en de installatie van zonnepanelen, ledverlichting, domotica en oplaadpunten voor elektrisch vervoer. 

Liever leasen?
Ook kunt u ledverlichting en zonnepanelen bij KR Totaaltechniek leasen.

 

Vraag naar de mogelijkheden

Wij leveren en monteren

  • ledverlichting (voor industriële panden, kantoren, scholen en retail)
  • accu-oplaadstations voor elektrische auto’s en fietsen
  • zonnepanelen (elektrisch)
  • zonneboilersystemen ten bate van warm water en verwarming
  • solarspots

Daarnaast adviseren we u over duurzame oplossingen. Ook kunt u subsidieaanvragen met betrekking tot duurzame oplossingen aan ons over laten.

Oplaadpunten voor elektrische auto’s

Met de opkomst van elektrische auto’s is een netwerk van oplaadpunten door heel Nederland van groot belang. Wilt u zo’n oplaadpunt laten installeren? KR TotaalTechniek zorgt ervoor dat de autobezitter de gewenste energie ontvangt en dat u betaald wordt voor de afgenomen energie. Aan de hand van onze slimme calculatiemodellen laten we u zien in hoeveel tijd u uw investering heeft terugverdiend. Dat is pas innoveren.